V1.Terug in de pan(Varkensvlees)回锅肉 | € 17.90 |
Een zeer bekend mager varkensspekgerecht, dun gesneden, bereid met Sichuan peper en licht pittige kruiden. | |
V2.Hong shao zhu tui(Varkensschenkel)红烧肘子 | € 16.90 |
Op zacht vuur gestoofde varkensschenkel met licht pittige Sichuan kruiderij. | |
V3.Huo nan(Varkensvlees)脆皮五花肉(火腩) | € 17.90 |
Krokante varkensspek met verse groenten. | |
V4.Cha shao(Varkensvlees)叉烧 | € 17.90 |
Traditioneel varkensvleesgerecht, rijk gemarineerd in honing en kruiden, daarna in de Minglo(open vuur) oven klaargemaakt geserveerd met verse groenten | |
V5. Gan bing niu rou (Ossenhaas)干煸牛肉 | € 22.90 |
Een bekend Sichuans pikant ossenhaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook en pittige Sichuan kruiden. | |
V6. Hao you niu rou (Ossenhaas)蚝油牛肉. | € 22.90 |
Zeer mals ossenhaasgerecht, bereid met verse Chinese groeten en milde kruiden | |
V7. Gan bing yang yuk (Lamshaas)干煸羊肉 | € 24.00 |
Een bekend Sichuans pikant lamshaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook, Sichuan peper en pittige kruiden. | |
V8.Hong shao yang tui(Lamsschenkel)红烧羊肘子 | € 17.90 |
Gestoofde malse lamsschekel met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden. | |
V9.Yang pai (Lamskoteletten)蒜茸煎羊排. | € 24.80 |
Zeer malse lamskoteletten, bereid met verse knoflook en licht pittige kruiden. |
VleesgerechtenHuib Croon2020-05-01T13:43:29+00:00