V1.Terug in de pan(Varkensvlees)回锅肉 € 17.90
Een zeer bekend mager varkensspekgerecht, dun gesneden, bereid met Sichuan peper en licht pittige kruiden.
V2.Hong shao zhu tui(Varkensschenkel)红烧肘子 € 16.90
Op zacht vuur gestoofde varkensschenkel met licht pittige Sichuan kruiderij.
V3.Huo nan(Varkensvlees)脆皮五花肉(火腩) € 17.90
Krokante varkensspek met verse groenten.
V4.Cha shao(Varkensvlees)叉烧€ 17.90
Traditioneel varkensvleesgerecht, rijk gemarineerd in honing en kruiden, daarna in de Minglo(open vuur) oven klaargemaakt geserveerd met verse groenten
 V5. Gan bing niu rou (Ossenhaas)干煸牛肉 € 22.90
Een bekend Sichuans pikant ossenhaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook en pittige Sichuan kruiden.
V6. Hao you niu rou (Ossenhaas)蚝油牛肉. € 22.90
Zeer mals ossenhaasgerecht, bereid met verse Chinese groeten en milde kruiden
V7. Gan bing yang yuk (Lamshaas)干煸羊肉 € 24.00
Een bekend Sichuans pikant lamshaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook, Sichuan peper en pittige kruiden.
V8.Hong shao yang tui(Lamsschenkel)红烧羊肘子 € 17.90
Gestoofde malse lamsschekel met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden.
 V9.Yang pai (Lamskoteletten)蒜茸煎羊排. € 24.80
Zeer malse lamskoteletten, bereid met verse knoflook en licht pittige kruiden.