1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vlees, Gevogelte en Wildgerechten

Jian pao kai (Kipfilet)
 Een verfrissend kipfilet gerecht, bereid met vers citroensap, zoete ketjap en kruiden.
 € 17.80
Gan bing kai (kipfilet)
 Een bekend pikant Sichuanees kipfiletgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook en pittige Oosterse kruiden.
 € 17.80
Po lo kai (Kipfilet)
Kipfilet gerecht met verse ananas, bereid met zoet-zure sauce.
 € 17.80
Tja Sieuw (Varkensvlees)
Traditioneel Kantonees varkensvlees gerecht, rijk gemarineerd in honing en kruiden, daarna in de Minglo(openvuur) oven bereid
€ 17.90 
 Terug in de pan (varkensvlees)
Een zeer bekend dun gesneden mager varkensspek gerecht bereid met verse knoflook, Sichuan peper en pittige kruiden
 € 17.90
Gan bing ngauw yuk (Ossenhaas)
Een bekend Sichuanees pikant ossenhaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook en pittige Sichuan kruiden.
 € 22.90
Hao ypu niu rou (Ossenhaas)
Zeer mals ossenhaasgerecht, bereid met verse Chinese groenten en milde kruiden.
 € 22.90
Yang pai (Lamskoteletten)
Zeer malse lamskoteletten, bereid met verse knoflook en pittige kruiden
 € 23.80
Gan bing yang yuk (Lamshaas)
Een bekend Sichuanees pikant lamshaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflook, Sichuan peper en pittige kruiden.
 € 23.80
Sieuw ya (Eendenborst)
Gebraden Peking eend,geserveerd op een bedje van Chinese groenten.
 € 22.80
Dronken eend (eendfilet)
Fijn gesneden Peking eend, bereid met verse knoflook, Chinese rijstwijn en kruiden.
 € 21.90

Bezoekers op de site

Vandaag 19

Gisteren 109

Deze week 19

Deze maand 1201

Totaal 49414

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.