Wij hebben een speciale actie voor u!

Onbeperkt dineren vanaf   € 25.00 p.p.vanaf 4 personen

(vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, vlees en wild)

 

Voor- en bijgerechten vanaf € 3.80

 

Daizi Sala (St Jacobs schelpensalade)

St Jacobsschelpen op een bedje van gemengde salade met Sichuan dressing

 

Xia sala ( garnalensalade)

Garnalen op een bedje van gemengde salade met Sichuan dressing

 

Ya Sala ( eendfiletsalade)

Eendfilet op een bedje van gemengde salade met Sichuan dressing.

 

Zhong Kuun (mini loempia’s uit eigen keuken)

Twee mini loempia’, rijk gevuld met groenten en vlees

 

Choi Yim Xia (garnalen)

Grote garnalen, bereid met knoflook, Sichuan peper en pikante kruiden

 

Yang saté (lamshaas)

Onze specialiteit, saté van lamshaas bereid zoals in Sichuan aan de kant van de weg

 

Yang pai (lamskoteletjes)

Kort in de pan gebakken, bereid met verse knoflook, Sichuan peper  en kruiderijen een zeer geurig gerecht.

 

Dim sum (vis en vlees)

Feestelijke combinatie van traditionele smaakvolle hapjes

 

Dai zi (St Jacobsschelpen 3 stuks)

Gestoomde St Jacobsschelpen bereid met een recept uit Sichuan

 

San hau (oesters 5 stuks)

Verse oesters worden kort gestoomd of rauw bereid volgens het favoriete recept van onze Chef-kok. Een delicatesse voor de visliefhebber

 

Dao fu (vegetarisch)

Dao fu met heerlijke kruidensaus en groenten

 

Gebakken bami (vegetarisch)

 

 

Bezoekers op de site

Vandaag 19

Gisteren 109

Deze week 19

Deze maand 1201

Totaal 49414

Currently are 52 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.