S1.清蒸大比目鱼 (Heilbotfilet) € 19.90
Een delicatesse voor de visliefhebbers, heerlijk gestoomde heilbotfilet met een mild kruidensaus en vergezeld met Chinese seizoen groenten.
S2.清蒸鲈鱼(Zeebaars). € 19.90
Een heel zeebaars die wordt gestoomde met verse Chinese seizoen groenten en bij u aan tafel gefileerd
S3.家乡鲈鱼(Zeebaars) € 22.80
Op een zachte vuur met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden, gegaarde zeebaars,vergezeld met Chinese seizoen groenten. een heerlijke traditionele vissaus uit Sichuan
S4.清蒸豆士三文 鱼(Zalmfilet). € 19.90
Gestoomde zalmfilet, met een mild Kruidensaus en Chinese seizoen groenten
S5.辣子鱼(Visfilet) € 21.90
Een verfrissende garnalengerecht, bereid met verse knoflook en zwarte sojabonensaus kruidensaus
S6.干扁虾 (Garnalen zonder schil)€ 21.80
Een krachtig gekruid gepelde Chinese garnalengerecht, bereid met Sichuan peper, verse knoflook en verse groenten.
S7.椒麻虾 (Garnalen met schil) € 23.80
Gegrilde grote garnalen met schil, bereid met verse knoflook, pittige kruiden en Sichuan peper.
S8.蚝油虾(Garnalen zonder schil) € 21.80
Garnalen met milde Sichuan kruiderij en oestersaus.
S9.家乡剁椒酸菜水煮鱼( Pangafilet) € 19.80
Pangafilet bereid met verse knoflook, pittige kruiden en gepekelde Chinese groenten.
S10.清蒸多宝鱼( Tarbot). € 24.90
Gestoomde verse tarbot, een delicatesse voor visliefhebbers, bereide met verse gember, lente-uitjes, vergezeld met Chinese seizoengroenten.
S11.牛油煎龙利 (Zeetong) € 26.90
In boter gebakken zeetong, geserveerd met een milde kruidensaus van de chef-kok.
 S12.剁椒香辣蟹(Krab). € 28.90
Een delicatesse voor schaal-en schelpdieren liefhebbers. Bereid met verse gember, verse knoflook en pittige Sichuan kruiderij.