S1.清蒸大比目鱼 (Heilbotfilet) | € 19.90 |
Een delicatesse voor de visliefhebbers, heerlijk gestoomde heilbotfilet met een mild kruidensaus en vergezeld met Chinese seizoen groenten. | |
S2.清蒸鲈鱼(Zeebaars). | € 19.90 |
Een heel zeebaars die wordt gestoomde met verse Chinese seizoen groenten en bij u aan tafel gefileerd | |
S3.家乡鲈鱼(Zeebaars) | € 22.80 |
Op een zachte vuur met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden, gegaarde zeebaars,vergezeld met Chinese seizoen groenten. een heerlijke traditionele vissaus uit Sichuan | |
S4.清蒸豆士三文 鱼(Zalmfilet). | € 19.90 |
Gestoomde zalmfilet, met een mild Kruidensaus en Chinese seizoen groenten | |
S5.辣子鱼(Visfilet) | € 21.90 |
Een verfrissende garnalengerecht, bereid met verse knoflook en zwarte sojabonensaus kruidensaus | |
S6.干扁虾 (Garnalen zonder schil) | € 21.80 |
Een krachtig gekruid gepelde Chinese garnalengerecht, bereid met Sichuan peper, verse knoflook en verse groenten. | |
S7.椒麻虾 (Garnalen met schil) | € 23.80 |
Gegrilde grote garnalen met schil, bereid met verse knoflook, pittige kruiden en Sichuan peper. | |
S8.蚝油虾(Garnalen zonder schil) | € 21.80 |
Garnalen met milde Sichuan kruiderij en oestersaus. | |
S9.家乡剁椒酸菜水煮鱼( Pangafilet) | € 19.80 |
Pangafilet bereid met verse knoflook, pittige kruiden en gepekelde Chinese groenten. | |
S10.清蒸多宝鱼( Tarbot). | € 24.90 |
Gestoomde verse tarbot, een delicatesse voor visliefhebbers, bereide met verse gember, lente-uitjes, vergezeld met Chinese seizoengroenten. | |
S11.牛油煎龙利 (Zeetong) | € 26.90 |
In boter gebakken zeetong, geserveerd met een milde kruidensaus van de chef-kok. | |
S12.剁椒香辣蟹(Krab). | € 28.90 |
Een delicatesse voor schaal-en schelpdieren liefhebbers. Bereid met verse gember, verse knoflook en pittige Sichuan kruiderij. |
Seafood gerechtenHuib Croon2020-05-01T13:23:33+00:00