Vegetarische gerechten

VG1:干煸四季豆Oma’s boontjes (Sperziebonen)

Verse sperziebonen met Oma’s kruiden


 € 13.80

VG2: 鱼香茄子Yuxiang qizi(Aubergine)

Aubergine met een licht pittige Sichuan kruiderij.


 € 14.90

VG3:荷兰煎鸡蛋Foe yong hai(Eieren).

Eieren met gemengde groenten en een zoete saus


 € 12.80

VG4:番茄炒鸡蛋Sichuan foe yong hai(Eieren)

Een eiergerecht met verse tomaten


€ 12.90

VG5:蒸斋菜Zheng zhai cai ( tjap tjoy)

Gestoomde gemengde seizoen groenten.


 € 13.80

VG6: 蒜茸炒上海白菜 Xiao baicai(Shanghai paksoi)

Shanghai paksoi met licht pittige Sichuan kruiderij.


 € 13.90

 VG7: 咖哩炒斋米粉kali zhai mifen ( miehoen)

Mihoen met verse groenten en kerrie kruiden


 € 12.80

VG8 : 酸辣粉Suanla zhaifen(zoete aardappel)

Zoete aardappel mihoen met pikante en zoetzure saus en groenten


 € 13.90

VG9: 麻婆豆腐Mapo doufu.

Gestoofde doufu bereid met Sichuan peper, pittige kruiden en groenten


 € 14.90

VG10:两面黄煎豆腐Jian doufu

Gebakken doufu met groenten en een heerlijke licht pittige kruidensaus van de chef-kok.


 € 14.90

VG11: 蒸水豆腐Zheng doufu 

Gestoomde doufu met verse groenten in heldere groenten bouillon.


 € 14.60

VG12: 冬菜炒南瓜丝Chao nan gua 

Fijngesneden courgette bereid met licht pittige Sichuan kruiden.


 € 12.80

VG13: 干煸豆腐丝Doufu si 

Gewokte doufu reepjes met verse knoflook en licht pittige kruiden


 € 14.90

VG14: 粉炸脆野菇Zha yegu(Paddenstoelen)

Gefrituurde krokante paddenstoelen


 € 17.90

VG15: 蒜茸炒野菇Chao yegu(Paddenstoelen)

Paddenstoelen met verse knoflook en milde kruiden


 € 17.90

Gevogelte en Wildgerechten

GW1. Dronken kip 醉鸡.

Gestoomde malse kipfilet, samen met verse gember, lent-uitjes en rijstwijn klaargemaakt


 € 17.90

GW2. Lazi ji(Kipfilet)辣子鸡丁

Kipfilet met verse knoflook, Sichuan kruiderij en rode pepers.


 € 17.90

GW3. Po lo ji (kipfilet)波罗米糟鸡

Kipfilet gerecht met verse ananas,bereid met gedistilleerde rijst en zoetzure saus


 € 17.80

GW4. Jiang bao ji( kipfilet)酱爆鸡丝.

Een verfrissend kipfiletgerecht, bereid met vers citroensap, zoete ketjap en kruiden.


€ 17.80 
 GW5. Dou shi zheng ji(kipfilet)蒜茸豆士蒸嫩鸡

Gestoomde malse kipfilet met zwarte sojabonensaus en groenten.

 € 17.80

GW6. Oma´s kip (kipfilet)冬菜炒鸡丝.

Een bekend pikant Sichuanees kipfiletgerecht, dat zijn smaak dankt aan traditionele gezouten groenten
en licht pittige Sichuan kruiden.


 € 17.80

GW7. Shao ya (halve eendfilet)脆皮烧鸭.

Geroosterde krokante eend, geserveerd op een bedje van Chinese groenten.


 € 22.90

GW8. Dronken eend (eendfilet)干煸醉鸭丝.

Fijngesneden Peking eend, bereid met verse knoflook, Chinese rijstwijn en kruiden.


 € 21.90
 GW9. Lu pai(Hertenbiefstuk)山珍鹿排

Zeer malse hertenbiefstuk, bereid met verse paddenstoelen en Sichuan kruiderij.


 € 26.80

Seafood gerechten

S1.清蒸大比目鱼 (Heilbotfilet)

Een delicatesse voor de visliefhebbers, heerlijk gestoomde heilbotfilet met een mild kruidensaus en
vergezeld met Chinese seizoen groenten.


 € 19.90

S2.清蒸鲈鱼(Zeebaars).

Een heel zeebaars die wordt gestoomde met verse Chinese seizoen groenten en bij u aan tafel gefileerd


 € 19.90

S3.家乡鲈鱼(Zeebaars)

Op een zachte vuur met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden, gegaarde zeebaars,
een heerlijke traditionele vissaus uit Sichuan


 € 22.80

S4.清蒸豆士三文 鱼(Zalmfilet).

Gestoomde zalmfilet, met een mild Kruidensaus en Chinese seizoen groenten


 € 19.90

S5.辣子鱼(Visfilet)

Een verfrissende garnalengerecht, bereid met verse knoflook en zwarte sojabonensaus kruidensaus


 € 21.90

S6.干扁虾 (Garnalen zonder schil)

Een krachtig gekruid gepelde Chinese garnalengerecht, bereid met Sichuan peper, verse knoflook en verse groenten.


€ 21.80 

S7.椒麻虾 (Garnalen met schil)

Gegrilde grote garnalen met schil, bereid met verse knoflook, pittige kruiden en Sichuan peper.


 € 23.80
S8.蚝油虾(Garnalen zonder schil)

Garnalen met milde Sichuan kruiderij en oestersaus.


 € 21.80

S9.家乡剁椒酸菜水煮鱼( Pangafilet)

Pangafilet bereid met verse knoflook, pittige kruiden en gepekelde Chinese groenten.


 € 19.80

S10.清蒸多宝鱼( Tarbot).

Gestoomde verse tarbot, een delicatesse voor visliefhebbers, bereide met verse gember, lente-uitjes,
vergezeld met Chinese seizoengroenten.


 € 24.90

S11.牛油煎龙利 (Zeetong)

In boter gebakken zeetong, geserveerd met een milde kruidensaus van de chef-kok.


 € 26.90

 S12.剁椒香辣蟹(Krab).

Een delicatesse voor schaal-en schelpdieren liefhebbers. Bereid met verse gember, verse knoflook
en pittige Sichuan kruiderij.


 € 28.90

Bezoekers op de site

Vandaag 18

Gisteren 77

Deze week 261

Deze maand 835

Totaal 53488

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.