Met een score van 7.6 hebben wij een prachtige recensie gekregen in deze rubriek.
Dit met de kop van het artikel:

China zonder pangang

Voor babi pangang of tjap tjoy moet je niet bij Si-Chuan in Velp zijn. Wel voor traditionele gerechten, afkomstig uit de geboorte streek van chef-kok Ping Cao.

Over de tongMet deze kop heeft de recensent geciteerd uit een artikel op onze website genaamd : “Het keukenorkest” en dit is ook de hele filosofie van onze zaak.
Authentieke Chinese gerechten uit de provincie Sichuan. Met gerechten die stuk voor stuk kruidig en vol van smaken zijn. Gember, chilipepers, szechuanpeper en knoflook komen in volle glorie voorbij en maken de gerechten alles behalve flauw.

Si-Chuan lijkt qua uiterlijk op een standaard Chinees restaurant, maar dat is het niet. De kok staat, zoals op de gevel staat geschreven, authentiek Chinees te koken met super verse ingrediënten. Rijd de wok restaurants voorbij, eet eens geen babi pangang en ga hierheen. Als je van Aziatisch eten houdt, kun je de kok gerust de vrije hand geven en je laten verrassen door de specialiteiten van haar hand.
Als dus de recensent van de Gelderlander in de rubriek Uit & Thuis.