Vleesgerechten

V1.Terug in de pan(Varkensvlees回锅肉

         Een zeer bekend mager varkensspekgerecht, dun gesneden, bereid met Sichuan peper en licht pittige kruiden. 


 € 17.90

V2.Hong shao zhu tui(Varkensschenkel)红烧肘子

        Op zacht vuur gestoofde varkensschenkel met licht pittige Sichuan kruiderij.


 € 16.90

V3.Huo nanVarkensvlees)脆皮五花肉(火腩)

       Krokante varkensspek met verse groenten .


 € 17.90

V4.Cha shao(Varkensvlees)叉烧

     Traditioneel varkensvleesgerecht, rijk gemarineerd in honing en kruiden,  daarna in de Minglo(open vuur) oven
          klaargemaakt geserveerd met verse groenten


€ 17.90 

 V5. Gan bing niu rou (Ossenhaas)干煸牛肉

Een bekend Sichuans pikant  ossenhaasgerecht, dat zijn smaak  dankt aan verse knoflook  en pittige Sichuan kruiden.


 € 22.90

V6. Hao you niu rou (Ossenhaas)蚝油牛肉.

                Zeer mals ossenhaasgerecht, bereid met verse Chinese groeten en milde kruiden


 € 22.90

V7. Gan bing yang yuk (Lamshaas)干煸羊肉

Een bekend Sichuans pikant lamshaasgerecht, dat zijn smaak dankt aan verse knoflookSichuan peper en pittige kruiden.


 € 24.00

V8.Hong shao yang tui(Lamsschenkel)红烧羊肘子

        Gestoofde malse lamsschekel met een subtiele samenstelling van Sichuan kruiden 

 

 € 17.90

 V9.Yang pai (Lamskoteletten)蒜茸煎羊排.

Zeer malse lamskoteletten, bereid met verse knoflook en licht pittige kruiden.


 € 24.80
   
   

Bezoekers op de site

Vandaag 23

Gisteren 55

Deze week 183

Deze maand 983

Totaal 51644

Currently are 10 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.